Bat clopote de nuntă pentru aceste zodii în 2018. Acești nativi vor întâlni fericirea

Uneori ne întrebăm cum ar fi dacă am putea să ne prezicem viitorul vieții amoroase.

Dacă ai ști exact cum să așezi lucrurile, ai face alegerile diferit?

Evident nu este posibil să știm exact care ne este drumul, dar asta nu ne împiedică să fim curioși cu privire la viitorul vieții amoroase.

Ne putem folosi de informații ca o sursă de inspirație pentru a profita și a ne pregăti pentru ceea ce va urma în 2018.

„2018 promite să fie un an intens și transformator pentru mulți dintre noi”, spune Linda Furiate, un astrolog specializat în relații amoroase.

loading...

„În mod individual și colectiv, ni se pot oferi momente de a ne descoperi pe noi înșine, de a ne vindeca rănile emoționale.”

TAUR – previziuni astrologice pentru 2018

Pentru Taur, 2018 ar putea fi un an plin de romantism. Căsătoria ar putea fi pe aproape, dar dacă relația voastră nu este încă în acel punct, veți avea în continuare o mulțime de intimitate și vibrații de bucurie anul viitor.

„Taurul putea vedea cu ușurință dragostea sau căsătoria în 2018”, spune Furiate. „Un partener înstărit vă poate oferi sprijin emoțional și financiar. Este posibil să existe o intensitate ridicată a intimității și a apropierii. Cel mai bine este ca Taurul să învețe să spună „da” mai multor oportunități care le sunt prezentate.”

RAC – previziuni astrologice pentru 2018

Dacă ai simțit că viața ta amoroasă este un vârtej de vânt în ultimul timp, veste bună: 2018 ar putea fi momentul în care lucrurile se vor rezolva în cele din urmă pentru tine în sectorul dragostei.

„Rac – anul acesta este făcut pentru dragoste și angajament de durată. Racul va dori să simtă siguranța unei relații puternice angajate în acest an, care pare să aibă un impact mare asupra oamenilor pe care îi întâlnesc în acest an, creând o legătură puternică cu cei din jurul lor. Acesta este un an pentru copii.

SĂGETĂTOR – previziuni astrologice pentru 2018

Vești bune pentru Săgetator! Cheia pentru a vă debloca potențialul vieții de dragoste anul viitor este să vă răsfățați mai întâi. Ia-ți puțin timp să explorezi locuri îndepărtate și să faci lucruri care îți aduc bucurie și pace.

„2018 este un an excelent pentru a căuta retrageri romantice și pentru a vizita stațiuni îndepărtate, pentru a vindeca și a hrăni sufletul.

Dragostea poate fi găsită în locurile cele mai îndepărtate, în timp ce explorați comori ascunse, vizitați sau înotați.”

PEȘTI – previziuni astrologice pentru 2018

Peștii au dragostea în jurul lor și 2018 va fi un an cand vei răspândi dragoste pe o scară largă.

„Peștii pot găsi dragoste, bucurie și dragoste în jurul lor. Noroc pentru partenerul care se conectează cu nativul Pești, înălțimea acestei uniuni de dragoste se poate extinde dincolo de ceruri.”, spune astrologul.

Pe măsură ce 2017 se apropie de sfârșit, este o idee bună să reflectați asupra vieții dumneavoastră amoroase. Ce doriți să schimbați în 2018? Ce vreți cu adevărat de la viață?

Ce te-ar face cel mai fericit și cel mai împlinit?

Dacă răspundeți cu sinceritate la aceste întrebări și începeți să faceți pași către ceea ce vă doriți cu adevărat, nu contează ce spun stelele. Veți avea un 2018 uimitor, plin de iubire!

loading...