Zodiile care au o cruce grea de dus în viaţă. Cele mai bătute de soartă şi în 2018

Există 4 semne zodiacale au parte de multe greutăți în viață.

Ele trebuie să depună de două ori mai multe eforturi față de un om obișnuit pentru a ajunge acolo unde își doresc.

ZODIA VĂRSĂTOR.

Nativul Vărsător este vesel și visător din fire, însă atunci când se lovește cu capul de prag este greu pentru el. Acest semn zodiacal are tot timpul de făcut alegeri dificile. Nu suportă trădarea, însă are parte de multe ori de prieteni falși și asta îl mâhnește până la depresie.

ZODIA FECIOARĂ.

loading...

Nativul Fecioară are norocul de a fi mereu pe poziții, însă pentru a câștiga trebuie să facă sacrificii uriașe. De fapt, zodia Fecioară este o zodie a sacrificiului, a compromisului din multe puncte de vedere. Cele mai multe probleme apar în viața sentimentală, căci profesional Fecioara e avantajată de-a lungul existenței sale.

ZODIA RAC.

Nativul Rac, extrem de sensibil de fel, învață tot timpul din eșecuri. Trebuie să treacă prin multe momente complicate pentru a realiza ce e de făcut, unde greșesc. Acest semn zodiacal de apă are parte de multe lovituri în viață exact de unde nu se așteaptă. Tocmai din această cauză își face greu prieteni. Poartă în cârcă moștenirea poverilor din familie și episoadele de suferință nedepășite.

ZODIA PEȘTI.

Nativul Pești este și el extrem de sensibil și una din zodiile de apă cel mai greu încercat. Soarta îl pune tot timpul în situații complicate, în situații destul de dure. Semnul de apă are mereu câte un motiv de nemulțumire. Ceea ce trebuie să învețe de la viață este să încerce să privească lucrurile dintr-o perspectivă pozitivă, scrie estisuperba.ro

loading...