Sute de femei folosesc deja această cremă preparată în casă! Vei arăta cu 10 ani mai tânără peste noapte

Atât femeile, cât și bărbații sunt îngrijorați de îmbătrânire, care vine cu apariția ridurilor, pierderea strălucirii feței, motiv pentru care cheltuiesc bani mulți pe produsele cosmetice pentru a îndepărta ridurile de pe față.

Există și remedii naturiste pentru eliminarea ridurilor de pe față.

Inainte să începi un tratament naturist sau cosmetic trebuie să știi care sunt factorii ce duc la îmbătrânire: expunerea la soare, cosmeticele nepotrivite, dieta nesănătoasă, lipsa sportului, schimbările hormonale, stresul, plus multe alte lucruri care au impact major asupra pielii, care își pierde din elasticitate.

Așadar, sfatul nostru este să vă îngrijiți și să folosiți produse cât mai naturale.

Cosmetica naturistă recomandă o crema mască antirid care se poate face acasă, este naturală și va da efectul dorit.

loading...

Veți arăta cu 10 ani mai tânără după folosirea cremei home-made.

Această cremă antirid făcută în casă este uimitoare, este bogată în antioxidanți și vă va hidrata pielea în profunzime.

De asemenea, vă va ajuta să scăpați de cearcăne și acnee. această cremă home-made este foarte ușor de aplicat și la fel de ușor de realizat.

Trebuie să respectații pașii următori și veți avea un produs ca la carte. Iată ce trebuie să faceți:

Ingrediente

o cană cu apă

o linguriță de miere

trei linguri de orez

o lingură de lapte

Cum se prepară?

Iată ce ar trebui să știți în primul rând – trebuie să puneți cele trei linguri de orez într-un bol și cana cu apă peste, după care lăsați la fiert compoziția timp de trei minute, iar apoi o lăsați să se răcească.

După aceea, amestecați câteva minute până se formează o pastă din orez, iar apoi adăugați mierea și laptele și amestecați din nou până se formează o pastă pe care o turnați într-o sticlă.

Cum se folosește?

Înainte de folosirea cremei trebuie să aveți tenul perfect curat, după care vă ungeți pe față cu acestă cremă tip mască și vă masați fața încet, în mișcări circulare. Lăsați 15 minute să acționeze pe fața voastră și apoi vă clătiți cu apă caldă.

Ar trebui să folosiți această mască o dată pe săptămână, iar rezultatele vor fi uimitoare. Această mască facială îți va hidrata tenul în profunzime și vei arăta cu 10 ani mai tânără.

Notă:

*Conținutul site-ului bloguldefrumusețe.ro are caracter informativ, iar înainte a de începe orice fel de tratament naturist vă sugerăm să consultați un medic specialist și să vă faceți un test de alergie la tipurile produse/alimente pe care doriți să le încercați intern sau extern.

Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați, de asemenea, un medic înainte de a începe o cură sau un tratament naturist.

loading...