Horoscopul Kabbalah (evreiesc). Cine ești tu în acest zodiac? Mihai Voropchievici îți spune

Ai auzit de horoscopul evreiesc?

Mihai Voropchievici a decifrat cele 12 semne din horoscopul Kabbalah într-o emisiune de televiziune. Iată ce a spus!

Horoscop Kabbalah, de Mihai Voropchievici

„Cuvântul kabbalah este ceea ce primești de la Univers. Din absolut toate zonele, chiar și de la cifre.

Există și kabbalah datei de naștere, dar acum ne referim la horoscop”, a spus Voropchievici în emisiunea „Adevăruri ascunse” de la Antena 3.

loading...

Berbecii sunt reprezentați de semnul Nissan în horoscopul evreiesc. Sunt persoane foarte curajoase, foarte determinate, asertive și pregătite pentru tot ce e greu în viață.

Taurii (Iyar) sunt guvernați de Zeița Noga în ebraică. Energia interioară a acestor nativi este focul, chiar dacă ei sunt semne de pământ.

Taurii din zodiacul evreiesc sunt vindecătorii horoscopului. Ei văd lucrurile în profunzime și sunt prieteni adevărați.

Gemenii (Sivan) sunt foarte comunicativi, dar pot fi și foarte schimbători în abordarea relațiilor personale. Sunt oameni iubitori și veseli.

Racii (Tammuz) sunt guvernați de energia Lunii. Sunt persoane extrem de sensibile, care au nevoie de multă afecțiune. Sunt legați de cămin, de tradiții. Sunt destul de conservatori.

Leii (Av) sunt dominați de energia solară. Sunt persoane extrem de temperamentale, de pasionale în viața de cuplu mai ales.

În viață, cei născuți sub semnul lui Av trebuie să învețe bunătatea, compasiunea și spiritul colegial, spiritul de echipă.

Fecioarele (Elul) sunt persoane muncitoare și se dedică cu tot sufletul pentru binele comunității din care fac parte.

E dificil să intri într-o relație intimă cu aceste persoane deoarece sunt extrem de tipicare și de complicate din punct de vedere emoționale.

Balanțele (Ishrei) sunt dominate de energia planetei Venus. Sunt persoane senzuale, echilibrate și extrem de puternice din punct de vedere psihic.

Scorpionii (Mar Chesvan) sunt influențați de planete Pluto și Marte. Sunt persoane cu o intuiție puternică și extrem de misterioase.

Săgetătorii (Kislev) sunt spirituali, apropiați de științele ezoterice și de tot ce înseamnă mister. Sunt oameni dintr-o bucată, dar extrem de sensibili în același timp.

Capricornii (Tevet) sunt protejați de energia saturniană. Energia planetei Saturn îi ajută să răzbească prin viață. Sunt oameni dedicați și obțin, în general, cam tot ce își propun.

Vărsătorii (Shevat) sunt guvernați pe lângă Saturn, și de Uranus. De aici se trage energia de nestăvilit în a explora lucruri noi. Sunt visători și complicați în relațiile amoroase.

Peștii (Adar) sunt persoane neptuniene. Sunt oameni cu o inteligență deosebită, care văd dincolo de aparențe. Pot fi extrem de perfizi dacă sunt călcați pe coadă.

loading...