Patru zodii care îți fac viața frumoasă dacă le ai aproape. Sunt vesele, emană căldură și te înțeleg, orice ai face

LOCUL 4: SCORPION

Cu toate că are un stil enervant de multe ori, Scorpionul este plin de idei nebunești care îți vor smulge mereu lacrimi… de ras!

Te simți bine în preajma acestui nativ mai ales dacă înțelegi că anumite glume le face doar de fun și nu este chiar așa răutăcios.

Scorpionul ține foarte mult la cercul sau de prieteni așa că dacă ești un outsider vei fi luat la ‘mișto’ fără ton de asteptare.

LOCUL 3: GEMENI

loading...

Este vesel aproape mereu, are simțul umorului ieșit din comun și emană multă căldură și empatie în jur.

Dacă nu te înțelegi bine cu un Geamăn înseamnă că nu îți place să îți trăiești viață la maxim. Are și el toanele sale dar te poate scoate oricând din depresie.

LOCUL 2: FECIOARA

Aparent este o persoană rece și calculată însă dacă vrei să te apropii de o Fecioara vei descoperi un univers al iubirii și al luminii cum rar ți-a fost dat să vezi.

Tot ce face o Fecioara este realizat cu pură pasiune și dragoste. Ține acest nativ la pieptul tău și nu-i mai da drumul dacă vrei să ai o viață fericita!

LOCUL 1: BALANȚA

Vrei un sfat că să ieși din impas? Sună o Balanță! Te va certă dacă ai greșit cu ceva și tocmai pentru asta va trebui să îi mulțumești.

Un prieten adevărat îți spune ce nu faci bine de ești o persoană tristă. Dacă ai un prieten din zodia Balanță, ține-l aproape, pentru că acesta te va ajută fără să aștepte ceva la schimb, sunt prieteni loiali și adevărați, și vrea să te vadă bine.

CITESTE SI Zodia care își schimbă viața pentru totdeauna în următoarea perioadă. WOW!

Mihai Voropchievici a transmis mesajele Universului pentru fiecare zodie în anul 2018, an numerologic 2.

„Anul universal 2 este unul cu plus și minus. Se pot construi lucruri pozitive, dar pot avea loc și efecte negative.

Dacă ai discernământul respectiv, Universul vine și îți oferă toate oportunitățile. Anul acesta oferă dragostea de oameni pentru oameni și între oameni.

Fiecare zodie primește doza ei de dragoste. Fiecare primește după necesități, însă anul acesta nu mai merge așa.

Universul le dă lecții. Berbecul trebuie să decidă ce vrea să facă cu viața lui, să găsească răspunsul la întrebările mai vechi.

Pot face schimbări fantastice, benefice.

Taurii au un an al dragostei, dar e ca luminița de la capătul tunelului. Apar multe surprize plăcute. Trebuie să își deschidă inima.

Gemenii trebuie să iasă din starea lor de confort, să își asume unele riscuri. Lecția de viață spune că dacă nu găsesc un final fericit să caute un nou început.

Racii trebuie să se ocupe mai mult de cuplu, dacă sunt deja căsătoriți. Lecția: să îi lase pe cei din jur să îi vadă așa cum sunt cu adevărat.

Leii trebuie să privească în ei, să facă schimbările care să îi facă pe ei fericiți și nu pe ceilalți.

Fecioarele sunt mai dificile. Trebuie să facă schimbări, să aibă încredere în ele. Trebuie să facă mici compromisuri. Lecția: descoperă lumea ta și abandonează-te total în trăirile tale interioare.

Balanțele primesc un imbold și de multe ori se poate înțelege greșit. Trebuie să aleagă ce e mai bun pentru ele afectiv.

Scorpionii culeg beneficiile muncii lor abia în anii următori. Tot ce decid trebuie să pună în aplicare.

Săgetătorii sunt sfătuiți să vină cu ceva nou în viața lor. Nu trebuie să facă o pasiune pentru prima opțiune. Ei de multe ori întind arcul și apoi pleacă.

Capricornii trebuie să accepte noul, să călătorească, să iasă din tiparul lor de confort, din limitări. Lecția: oricând poți să fii fericit.

Vărsătorii trebuie să facă anumite compromisuri. Trebuie să fie deschiși în dragoste, să accepte provocările.

Peștii trăiesc dragostea la cotele cele mai înalte. Își pot schimba viața pentru totdeauna în acest an”, a declarat Voropchievici la Antena 3.

loading...