Remediu pentru varice si pentru calcaie uscate – rapid si eficient

Pielea este organul nostru cel mai mare, care ne acopera trupul in intregime si ne apara de agresori externi.

Acesta este motivul pentru care este esential ca toata lumea sa aiba o atentie deosebita pentru ingrijirea pielii in mod regulat, lucru sfant pentru unele persoane cand vine vorba de pielea corpului si a fetei.

Spre deosebire de atentia constanta pe care o acordam tenului nostru si pielii corpului, timpul pe care il dedicam majoritatea din noi picioarelor noastre este de obicei, minim.

Din moment ce picioarele nu sunt vizibile de cele mai multe ori, avem tendinta de a uita sa le oferim ingrijirea necesara sau cel putin egala cu cea a pielii fetei.

Ca rezultat, apar numeroase probleme ale picioarelor, inclusiv calcaie fisurate, piele uscata, senzatie de mancarime, fungi si infectii.

loading...

Purtarea de incaltaminte incomoda, o dieta saraca si lipsa de umiditate a pielii poate fi, de asemenea, cauza acestor probleme de picioare neplacute.

Din fericire, aceste probleme nu sunt iremediabile, iar urmatorul remediu simplu va va ajuta la atenuarea cu succes a simptomelor.

De asemenea, acest remediu este de asemenea eficient in tratarea varicelor.

Pentru a prepara acest remediu, veti avea nevoie de:

1 lingura de turmeric

1 cana de alcool medicinal

10 pastile de aspirina

Mod de preparare:

In primul rand, luati un recipient din plastic si turnati alcool medicinal in el. Adaugati o lingura de turmeric si amestecati bine.

Luati apoi pastilele de aspirina si pisati-le pana ce obtineti o pudra. Adaugati pudra la amestec si amestecati bine. La final, acoperiti recipientul cu un capac si lasati-l asa timp de 24 de ore.

Mod de utilizare:

Aplicati acest remediu pe picioarele curate si frecati usor. Apoi, inveliti fiecare picior cu o carpa de bumbac si acoperiti cu o folie de plastic.

Pentru a va asigura ca nu aluneca, luati o pereche de sosete. Repetati asta in fiecare noapte.

Ziua urmatoare, indepartati stratul de pe picioare si spalati cu apa calduta. Dupa aceea, puneti niste crema hidratanta si ati terminat.

Pentru rezultate optime, continuati sa faceti acest tratament timp de cel putin 10 zile. In cele din urma, veti scapa in mod eficient de calcaie fisurate si bataturi, precum si de varice.

loading...