Toată lumea îi admiră tenul impecabil, dar nimeni nu ştia asta. Viorica de la Clejani foloseşte o cremă făcută de ea, acasă. Ingredientul minune

Viorica din Clejani dezvăluie reţeta tenului perfect:

“Folosesc o cremă de față făcută de mine, acasă, din seu de oaie”Viorica de la Clejani a dezvăluit reţeta cremei cu care reuşeşte să trişeze timpul şi să aibă un ten perfect.

Este o cremă făcută în casă, din seu de oaie.

Viorica din Clejani, pe care telespectatorii Antenei 1 o vor vedea sâmbătă, 3 octombrie, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”, alături de fiica ei, Margherita, cu o transformare în membrii grupului Ottawan, are un ten perfect de care este foarte mândră.

“Secretul tenului meu sunt cremele pe care le folosesc și pe care mi le pregătesc singură, acasă, din seu de oaie sau untură de porc, dar și faptul că mă demachiez de fiecare dată înainte de culcare. Pentru mine, demachierea este sfântă”, spune Viorica.

loading...

Procesul de pregătire a cremelor nu este unul complicat.“Pun seul de oaie la topit, pe aragaz, apoi îl deșert într-un borcănel și îl las să se răcească.

Adaug câteva picături de ulei esential de cocos sau de vanilie și crema-i gata.

Se păstrează foarte bine la frigider. Important este să nu o faceți în cantitate mare, ci doar pentru câteva zile. Această cremă este foarte bună și pentru repararea pielii”, continuă Viorica.

Ca să aibă o piele frumoasă și sănătoasă, Viorica folosește pentru față și corp doar săpun de casă.

“Este un săpun pe care îl pregătesc bunicile, la țară, și mi-l trimit la București.

Este un săpun sută la sută natural, care conține plante, precum sunătoarea sau rostopasca. Și încă ceva, niciodată nu mă spăl pe față sau pe corp cu apă fierbinte.

Doar cu apă rece. De asemenea, de două-trei ori pe săptămână, țin pe față și pe ochi comprese cu gheață”, mai spune concurenta de la “Te cunosc de undeva!”.

loading...